Rörlighetsträning

Rörelserna är till för alla, ung som gammal.

Detta är en avslappnad rörelseform till musik som härstammar från sjukgymnastiken.

Rörelserna gör att kroppens muskler och leder får röra sig i sin fulla potential. De utförs mjukt och i ett lugnt tempo så att kroppen kan tillgodogöra sig alla rörelser. Det gör Dig också medveten om vad som händer i kroppen på alla nivåer. Rörelserna är till för alla, ung som gammal. Om inte kroppen används på rätt sätt kan detta ge spända muskler, leder som inte får tillräckligt med smörjning.

Detta kan medföra kroniskt spända muskler, värk, förslitningar och skador som inte hade behövt uppstå. Rörelserna arbetar alltid i preventivt syfte och med att släppa spänningar i kroppen. De är så lugna att Du inte blir svettig och andfådd som i andra rörelseformer. Det är basala och grundläggande övningar.

Dessa rörelser möjliggör en större frihet för din kropp, större andning, bättre blodflöde, större rörlighet, mer smidighet samt ger ökad ork och möjlighet för glädjen att komma fram. Kroppen förbereds också för mer ansträngande övningar som tillhör vardagen både fysiskt, psykiskt och emotionellt.

På grund av den låga belastningen i rörelserna kan även De som har svårt att träna på gym, eller har någon sjukdom ” ta till sig” dessa rörelser på ett bra sätt. Dessa rörelser är även lämpade för personer med tex. fibromyalgi, bechtrew, diabetiker, reumatiker, smärtpatienter, äldre människor, gravida kvinnor, rehabilitering/habilitering till personer för att snabbare återgå till förvärvslivet…samt alla andra människor som vill bli rörligare och smidigare i sin kropp.

VÄLKOMMEN TILL EN RÖRLIGARE KROPP MED DENNA RÖRLIGHETSTRÄNING!

Köp din egen video med rörelseträning här

Efter avslutat köp har du tillgång till videon i 1 år via ditt konto.

Du hittar ditt konto här om du redan köpt filmerna >>

Kontaktuppgifter

Besöksadress:
Kroppshälsan KAL AB 
Brogatan 38
302 95 Halmstad

info@kroppshalsan.com
035-121205

Kontaktformulär

CORONAVIRUS!

Kroppshälsan håller öppet som vanligt. Vi har rejält höjt vår hygienskötsel
för att förhindrasmittspridning hos våra kunder och massörer.

Känner Du Dig fullt frisk är Du välkommen att boka,
Din behandling. Vi vill kunna hjälpa Dig med de
problem och smärtor Du har med Din Kropp.